Selecteer een pagina

Wij zijn Koraal

Door jarenlange ervaring en expertise zorgt Koraal met gespecialiseerde teams voor de hoogste kwaliteit van dienstverlening. Vanuit 4 vestigingen in Nederland en Zwitserland, met meer dan 250 zorgprofessionals in dienst.

Na verloop van tijd hebben we met succes aangetoond dat het gebruik van detachering, uitzenden, payrolling, outplacement, flexibilisering zorgt voor besparing en kosteneffectief zijn – zonder afbreuk te doen aan de normen.

Vandaag de dag worden Koraal medewerkers geplaatst bij een groot aantal zorginstellingen binnen Nederland. Het groeiende aantal zorgprofessionals in ons database met meer dan 6.000 geregistreerde zorgprofessionals is op zoek naar een passende vacature in de zorg.

Wat bieden wij zorgprofessionals?

De medische achtergrond in onze recruitment afdeling zorgt er voor dat er met hun inzicht en expertise een perfecte match tussen instelling en kandidaat verwezenlijkt wordt.

Flexibel werken en toch een vast inkomen.

Afwisselende en uitdagende banen in de lijn met je carrière. Vul je portfolio aan met ervaring in diverse ziekenhuizen en/of zorginstellingen.

Wij denken mee in opleiding en bijscholing.

De afgelopen jaren zijn er in de zorg grote tekorten ontstaan. Daarom bieden wij in samenwerking met opleidingsinstellingen diverse mogelijkheden.

Mogelijkheid om in het buitenland te werken.

Is Nederland je na een tijdje te klein? Spring in het vliegtuig en ontdek de rest van de wereld! Onze internationale banen lopen via Korint MR.

Waarin helpen wij zorginstellingen?

Wij plaatsen uitsluitend zeer competente mensen. De partner voor inzet van personeel in de ‘flexibele schil’.

Detachering

Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen medewerker en zorginstelling ontstaat. Dit doen wij door het zorgvuldig screenen..

Flexibele schil

Het optimaal benutten van de capaciteit van uw organisatie begint bij het goed verdelen van de capaciteit van de afdeling..