Selecteer een pagina

Werken als detacheerder in de zorg.

Wil jij meer afwisseling en flexibiliteit in je werk? Doordat je werkt voor verschillende opdrachtgevers is geen dag hetzelfde. Zo kun je je eigen werktijden en locatie bepalen.

Wat is detacheren?

Simpel gezegd: Je word tijdelijk ingezet bij een andere organisatie. In ons geval, werk je voor Koraal en ga je aan de slag bij een zorginstelling die bij jou past. Vaak gebeurd dit op basis van een langdurige overeenkomst. Wij vinden het belangrijk dat de juiste match tussen jou en de zorginstelling ontstaat.

Om te kijken of er een klik tussen jou en de zorginstelling is, ga je minstens één dag meedraaien om te proeven van de cultuur en kennis te maken met het team. Wij kijken samen met jou naar jouw persoonlijke behoeftes en carrière plannen.

Zo heb je keuze om in verschillende zorginstellingen te werken, maar ook in verschillende soorten instellingen.

Waarom via Koraal?

Detacheren in de zorg is populairder dan ooit, al honderden professionals gingen jou voor. Doordat wij uitstekende contacten met ziekenhuizen door heel Nederland hebben is er vrijwel altijd werk in jouw regio.

Als Koraal-medewerker kan je zelf het aantal uren dat je werkt bepalen. Door de werkwijze van Koraal maak je kennis met meerdere werkomgevingen wat automatisch zorgt voor een goede dosis variatie en vernieuwing.

20 jaar ervaring en goede contacten zorgen ervoor dat er goede afspraken gemaakt kunnen worden tussen opdrachtgevers en werknemers.

Diversiteit

Kom in aanraking met diverse zorginstellingen, werkwijzen en collega’s.

Carrièperspectief

Wij bieden persoonlijke begeleiding met het zoeken van de juiste positie.

Locatie

Werken in je eigen regio, voorkeur van instelling en eventueel een leaseauto.

Zorgenloos flexibel

Werk flexibel maar ontvang ook de vastigheid van een vaste baan.

Salaris

Een bovengemiddeld salaris. Als jij flexibel inzetbaar bent, is jouw salaris ook gunstiger.

Groeien in je vak

Maak een onderscheidende stap in je carrière.

Onze werkwijze

STAP 1

Telefonische intake

Na je inschrijving nemen we telefonisch contact om jouw mogelijkheden te bespreken en een eerste indruk te krijgen van jou als persoon.

STAP 2

Persoonlijk gesprek

Als er een match is nodigen we je uit op een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor maar ook op een andere locatie. In dit gesprek staan jouw wensen en mogelijkheden centraal.

STAP 3

Opdrachten zoeken

Als je er voor kiest om te gaan werken als detacheerder via Koraal gaan we samen opzoek naar geschikte opdrachten. Dit kunnen lange en korte opdrachten zijn, dat ligt met name aan jouw voorkeuren en locatie.

STAP 4
j

Wij blijven betrokken

We blijven jouw werkgever en daarmee ook betrokken bij jouw ervaringen. Als het goed gaat, proberen we je langer op een opdracht te houden. Anders gaan we zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Schrijf je hier in voor meer informatie!

 


  Upload je CV

  Overige opmerkingen / motivatie

  +31 (0)13 582 16 80

  Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

  recruitment@koraal.org

  Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.