Selecteer een pagina

Tell a friend bonus

Je kan nu €500 (ja, je leest het goed) aan je vrienden verdienen! Draag je leukste vrienden en kennissen aan en zorg zo voor de beste collega’s! Interesse?  Wij houden van collega’s, hoe meer hoe beter! We geven je er zelfs extra geld voor, niet zo maar wat, maar een hele dikke bonus! Hiervoor hebben wij wel wat spelregels, voldoen jij en jouw beste vrienden hier aan? Geef ze vooral op!

N

Aandrager heeft contract

Iemand met een Koraal PMS dienstverband komt voor de actie in aanmerking.

N

Niet actief werven!

Wij willen geen ruzie met onze klanten. Dus we vragen jullie niet pro-actief op de werkvloer te werven.

N

Optijd doorgegeven

Voor of tijdens het eerste kennismakingsgesprek van de ‘friend’. Later aangeven telt helaas niet.

N

Uitkering bonus

Aandrager is in dienst bij Koraal PMS en het uitkeren van de bonus zal plaats vinden tezamen met de eerst volgende salarisuitkering.

N

Twee Fases

Eerste uitkering na afloop van de proeftijd van de nieuwe medewerker. Tweede uitkering nadat de nieuwe medewerker één jaar in dienst is bij Koraal PMS.

N

32 uur contract

Voor de volledige bonus moet de ‘friend’ minimaal een contract van 32 uur tekenen. Bij minder zal de bonus naar ratio gelden (0 uren wordt gezien als 4 uur per week).

Voldoen jullie aan bovenstaande eisen?

Dan kunnen jullie nu beroep doen op onze ‘Tell a Friend Bonus’! Let op! Laat het wel weten vóór het kennismakingsgesprek. Anders kunnen jullie helaas geen beroep meer doen op deze bonus!

+31 (0)13 582 16 80

Op werkdagen van 08.30 tot 17.00.

recruitment@koraal.org

Op werkdagen doorgaans binnen 24u reactie.