Selecteer een pagina

Flexibel werken in de zorg

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Wij garanderen jou een baan die bij je past.

Werken als detacheerder? Wat houdt het in en wat zijn de voordelen?

Gedetacheerd worden betekent dat je in dienst bent bij Koraal en dat wij jou ‘uitlenen’ aan een zorginstelling. Dit kan een tijdelijke opdracht zijn, bijvoorbeeld ter vervanging van ziekte of zwangerschapsverlof, maar vaak hebben wij ook langere opdrachten. Daarnaast helpen we jou direct verder als je opdracht afloopt en betalen we je tussen de opdrachten gewoon door. Gedetacheerd worden betekent dus flexibiliteit, maar ook zekerheid.

Young Professionals Program.

Jezelf ontwikkelen en werken in de mensenzorg. Het Koraal Young Professional Program is speciaal ontwikkeld voor jonge operatieassistenten, anesthesiemedewerkers en verpleegkundige. Wij helpen jou met het uitwerken van jouw carrièreplan. Koraal zorgt hiermee dat jouw expertise verbreedt en verdiept wordt.

Recruit je rijk met de Tell a friend-bonus!

Je kan nu €500 (ja, je leest het goed) aan je vrienden, kennissen, familie en zelfs je buurman verdienen! Als jij er voor zorgt dat die beste vriend of vriendin zich inschrijft en via of voor ons aan het werk gaat. Dan geven wij jou €500 en een super leuke collega. En hem of haar geven we een super toffe baan! Win-Win toch? Check snel deze pagina voor meer informatie.

Welkomstbonus van €1500,- ontvangen?

Koraal kan de nieuwe werknemers, startend vanaf september 2017 een riante welkomstbonus aanbieden. Indien jij start bij ons op full-time basis krijg jij na je proefperiode €1.500 cadeau van ons (in twee fases). Bekijk snel deze pagina voor de voorwaarden.

De Koraal Fiets

Nu te bestellen met 12% Korting! Zeg dat ANWB wegenwacht abbonement maar alvast op want jij kan nu zonder zorgen de weg op!

Schrijf je hier in voor meer informatie! 


  Upload je CV

  Overige opmerkingen / motivatie

  Geïnteresseerd? Check dan onze vacatures!

  Mocht jouw droombaan hier niet tussen staan, laat dan je gegevens achter op onze ‘Aanmelden‘ pagina. Dan gaan we voor jou zoeken naar die droombaan! 

  +31 (0)13 582 16 80

  Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.30 tot 17.00.

  recruitment@koraal.org

  Wij proberen op werkdagen te reageren binnen 24u.

  Jouw zorgcarriere liever voortzetten in het buitenland?

  Dat kan via onze dochteronderneming Korint MR. Check snel deze pagina voor meer info!